top of page

PRINTS & WANDDECORATIE

Na afloop van je fotoshoot kan je bij mij terecht voor het bestellen van prints en wanddecoratie. Op deze pagina vind je een overzicht terug van alle mogelijkheden. 
Benieuwd naar de prijzen? Neem dan gerust contact met me op.

Opgelet: de foto's op deze pagina weerspiegelen niet de kwaliteit van de producten. Alle onderstaande foto's werden gemaakt met een smartphone en dienen enkel om een idee te geven van hoe je product eruit zal zien.

Deze dienst is enkel beschikbaar voor foto's die reeds digitaal besteld werden bij La Condesa Fotografie.

Prints

Onder prints vallen de afdrukken op fotopapier van 10x15cm of 20x30cm (A4-formaat). De foto's worden standaard gedrukt op mat papier, maar op vraag kan dit ook op glanzend papier.

Poster

Posters zijn extra grote fotoprints. Het zijn vergrootte foto's op mat fotopapier met een afmeting tussen 30x45cm en 60x90cm. Ook hier kan je kiezen voor een glanzende afwerking. Een poster kan je zelf aan de muur bevestigen of in een kader hangen.

Canvas

Wil je graag een foto aan je muur met een eerder klassieke uitstraling? Dan is een canvas aan te raden. Een canvas wordt geleverd met bevestiging voor aan de muur. Dit product heeft een dikte van ongeveer 2-3cm. Van dichtbij zie je het detail van het doek in de foto.

Aluminium

Op zoek naar een mooie uitvergroting aan de muur met een meer strakke/industriële uitstraling? Dan kan ik aluminium zeker aanraden. Ook deze wanddecoratie wordt geleverd met een bevestigingssysteem. Je foto wordt gedrukt op een dunne aluminium plaat. Hierdoor zie je ook de textuur van het metaal wanneer je van dichtbij kijkt. 

Acrylglas

Acrylglas is een echte aanrader in combinatie met foto's met zwarte achtergrond. Het geeft je foto een chique en heldere toets. Je foto wordt gedrukt op een dunne plaat met daarover een laagje acrylglas. Hou er wel rekening mee dat lichtreflecties hierdoor zichtbaar zullen zijn in je foto. Ook dit fotoproduct wordt geleverd met een bevestigingssysteem.