PAARDEN

Werking

1

Je neemt contact op via het contactformulier.

2

We spreken samen een moment en locatie af.

3

Shooting time!

4

Ten laatste 2 dagen later ontvang je jouw online galerij.

5

5 weken nadat ik je keuze ontvang, krijg je de foto's doorgemaild.

6

2 weken later ontvang jij je fotoprints.

Nadat jij contact met me hebt opgenomen, bekijken we samen wat haalbaar is qua locatie en moment. Hierin spelen verschillende factoren een rol. 

Enkele dagen voor de fotoshoot ontvang je van mij nog een mailtje met praktische tips, zodat jij je optimaal kan voorbereiden. Tussendoor ben ik steeds bereikbaar wanneer je met vragen of twijfels zit. 

Tijdens de fotoshoot zelf nemen we eerst even de tijd om kennis te maken. Daarna gaan we op een ontspannen manier aan de slag met fotograferen. Doorheen de hele fotosessie hou ik rekening met wat haalbaar is voor mens en dier. We nemen zeker geen risico's en geduld is voor mij een erg belangrijke factor.

Na afloop van de fotosessie maak ik een eerste selectie uit de foto's. Deze krijg jij toegestuurd in een persoonlijke online galerij. Op deze manier kies jij zelf welke foto's je graag wilt ontvangen. 

Wanneer ik jouw keuze heb aangekregen, ga ik aan de slag met het bewerken van de foto's. Na zo'n 3-tal weken ontvang jij de afgewerkte digitale bestanden. 

Daarnaast ontvang je alle foto's afgedrukt in een mooi fotopakketje. Hierbij krijg je ook de mogelijkheid om grotere afdrukken of wanddecoratie te bestellen. De prints ontvang je ongeveer 2 weken later dan de digitale bestanden.

 

Attributen

Verschillende galajurken

 

Recensies

Tinne & Flash - augustus 2019

Een hele fijne fotoshoot gehad samen, alles voelde meteen vertrouwd aan. Ze nam zeker haar tijd en wist ook goede tips te geven waar nodig. Wanneer ik de bestelpagina kreeg bleek dat ze ook grappige spontane momenten heel mooi had kunnen vastleggen. Het was dus moeilijk kiezen tussen één voor één leuke foto's, gelukkig kan nabestellen ook! Eén van mijn favoriete shoots met een zeer goede prijs-kwaliteit! Doe ik zeker weer.

Kaat & Chablis - juni 2019

Ik heb in juni een enorm fijne fotoshoot gehad samen met mijn verzorgpaardje en een vriendin van mij! Het was een heel fijne shoot omdat Liese heel erg de tijd nam. En Chablis niet altijd even rustig wou blijven staan. Ik ben enorm blij met de foto's die ik heb ontvangen van Liese en wil iedereen haar zeker aanraden. Ik zou binnenkort zeker nog een tweede shoot willen doen!
Groetjes Kaat en Chablis

P1010825hogeres.jpg
P1010556hogeres.jpg
 

Veelgestelde vragen

Mijn paard kan niet zonder halster op de foto, is dit een probleem?

Absoluut niet. De meeste paarden dragen tijdens de fotoshoot een touwhalster of fotohalster, dat achteraf weggewerkt wordt in Photoshop. Daarnaast kan je kiezen voor een mooi halster of hoofdstel dat niet weggewerkt moet worden.

Mijn paard kan niet op verplaatsing. Is dit een probleem.

Absoluut niet. Het grootste deel van de reportages met paarden gaat door in en rond de weide. We bespreken op voorhand wat mogelijk is in jouw specifiek geval. 

Is het mogelijk om meerdere dieren te laten fotograferen?

Ja. Zolang de dieren van dezelfde eigenaar zijn, kunnen zij binnen één pakket gefotografeerd worden. De meerprijs per extra dier (bovenop het inbegrepen aantal per pakket) bedraagt €20. Wanneer de dieren niet van dezelfde eigenaar zijn, dienen er aparte pakketten geboekt te worden. 

Hoe worden de verplaatsingskosten berekend? 

Verplaatsingskosten worden berekend vanuit 3130 Begijnendijk. De eerste 15 km zijn gratis. Nadien reken ik €0,30 per kilometer enkele reis.

Kan ik zelf mee op de foto?

Graag zelfs! Mensen binnen één gezin zitten inbegrepen in de pakketten. Ik vind het zelf des te leuker als ik de band tussen jou en je dier mag vastleggen. Deze herinneringen zijn eens zo waardevol.

Wat gebeurt er bij slecht weer?

Wanneer er regenweer voorspeld wordt, kan de fotoshoot kosteloos verplaatst worden naar een andere datum. We houden contact en beslissen samen of er al dan niet verplaatst worden. Bewolking is zeker geen probleem, dus op een bewolkte dag kan de fotoshoot gewoon doorgaan. 

Kan ik ook een cadeaubon bestellen?

Jazeker. Cadeaubonnen kunnen aangeschaft worden vanaf €25 voor een bedrag naar keuze. De bonnen zijn steeds 1 jaar geldig na aankoopdatum. Eventuele verzendkosten komen bovenop de aankoopprijs. Neem contact op om jouw bon te bestellen.