top of page

DIT BEN IK

Hey daar! Ik ben Liese Branders, 22 jaar en dieren-liefhebber in hart en nieren. Intussen fotografeer ik alweer 6 jaar en de liefde blijft alleen maar groeien. 

Ik zou mezelf omschrijven als een rustig en geduldig persoon. Een echte levensgenieter die vooral geluk haalt uit de kleine dingen in het leven. Een dromer, een denker en een doener. Een doorzetter en harde werker, maar iemand die ook wel eens op de rem durft gaan staan. 'Work hard play hard' zoals ze zeggen.

Als full time studente audiologie én professioneel fotograaf heb ik behoorlijk drukke dagen. Wanneer ik een vrij moment heb, hou ik van:

       Wandelen met de honden 

       Buiten zijn en genieten van het zonnetje

       De mooiste verborgen plekjes ontdekken

       Samenzijn met familie

DSC02261-2-2.jpg

"Ik zou mezelf omschrijven als een rustig en geduldig persoon. Een echte levensgenieter die vooral geluk haalt uit
de kleine dingen in het leven."

P1190225.jpg

MIJN VISIE

La Condesa Fotografie ontstond een vijftal jaar geleden. Als 14-jarige kocht ik mijn allereerste camera en fotografeerde ik wekelijks mijn eigen paarden en honden. Toen ik 15 jaar werd, ging ik meteen op zoek naar een studentenjob zodat ik geld kon verdienen om meer apparatuur te kopen. Zo gezegd, zo gedaan. 

Ik begon te fotograferen bij vriendinnen, en vriendinnen van vriendinnen, en zo ging de bal aan het rollen. 

In 2018 had ik helaas een serieuze tegenslag. Mijn paardje, Cheyenne, van toen 15 jaar oud stierf enorm onverwachts. Hierdoor lag het fotograferen een tijdje stil.

Een half jaar later heb ik stilaan alles terug opgepakt en sinds toen weet ik ook echt waar ik voor wil staan. Door alle drukte van de afgelopen jaren had ik maar weinig recente foto's gemaakt van en met Cheyenne, en dat brak mijn hart. Ik wil dan ook een fotograaf zijn waar iedereen zich goed bij voelt. Mooie locaties en adembenemende outfits zijn voor mij absoluut geen must. Het draait erom dat ik vastleg wie jullie zijn, zoals jullie zijn, zodat jullie altijd aan die herinnering kunnen vasthouden. 

"Het draait erom dat ik vastleg wie jullie zijn, zoals jullie zijn, zodat jullie altijd aan die herinnering kunnen vasthouden."

MIJN DIERENVRIENDJES

DSC05536.jpg

Fang

P1010082.jpg

Cheyenne 

P4170471.jpg

Teun

DSC01174hogeresklein_edited.jpg

Dinte

l3.jpg

Nida

DSC04430_2web.png

Odin

Freya210_logo.jpg

Freya

DSC01083.jpg

Corazon

Ik leer graag jouw dierenvriendjes kennen!

bottom of page