top of page

HONDEN

Werking

1

Je neemt contact op via het contactformulier.

2

We spreken samen een moment en locatie af.

3

Shooting time!

4

Ten laatste 3 dagen later ontvang je jouw online galerij.

5

4 weken nadat ik je keuze ontving, krijg je de foto's doorgemaild.

6

2 weken later ontvang jij je fotoprints.

Nadat jij contact met me hebt opgenomen, bekijken we samen wat haalbaar is qua locatie en moment. Hierin spelen verschillende factoren een rol. 

Enkele dagen voor de fotoshoot ontvang je van mij nog een mailtje met praktische tips, zodat jij je optimaal kan voorbereiden. Tussendoor ben ik steeds bereikbaar wanneer je met vragen of twijfels zit. 

Tijdens de fotoshoot zelf nemen we eerst even de tijd om kennis te maken. Daarna gaan we op een ontspannen manier aan de slag met fotograferen. Doorheen de hele fotosessie hou ik rekening met wat haalbaar is voor mens en dier. We nemen zeker geen risico's en geduld is voor mij een erg belangrijke factor.

Na afloop van de fotosessie maak ik een eerste selectie uit de foto's. Deze krijg jij toegestuurd in een persoonlijke online galerij. Op deze manier kies jij zelf welke foto's je graag wilt ontvangen. 

Wanneer ik jouw keuze heb aangekregen, ga ik aan de slag met het bewerken van de foto's. Na zo'n 3-tal weken ontvang jij de afgewerkte digitale bestanden. 

Daarnaast ontvang je alle foto's afgedrukt in een mooi fotopakketje. Hierbij krijg je ook de mogelijkheid om grotere afdrukken of wanddecoratie te bestellen. De prints ontvang je ongeveer 2 weken later dan de digitale bestanden.

Groeipakketten

Naast standaard fotosessies kan je bij La Condesa Fotografie terecht voor groeipakketten. Zulk pakket is speciaal ontworpen om het eerste jaar samen met jouw nieuwe puppy voor altijd te vereeuwigen. 

Benieuwd naar deze groeipakketten?

Attributen honden

Attributen

Houten kisten en koffertjes

Recensies honden

Recensies

Kelly, Emmanuel & diertjes

Liese komt intussen alweer heel wat jaartjes bij mij fotograferen en hier is een reden voor! Ze slaagt er telkens in de liefde en humor die er tussen mezelf en mijn paarden/honden schuilgaat superleuk vast te leggen! Bedankt! <3

Wirdmer, Marlies & Milo 

Wij zijn heel erg blij met de puppy foto’s van Milo! Een héél fijne herinnering en samenwerking. Liese nam voor elke foto haar tijd en wist Milo ondanks zijn niet stilzittend poepje wel prachtig op de foto te krijgen! De foto’s zijn een echte aanrader en is zeker voor herhaling vatbaar. Topper in haar vak!
Wirdmer - Marlies & Milo

DSC07266hogeres.jpg
P1010065hogeres.jpg
FAQ honden

Veelgestelde vragen

Mijn hond kan niet loslopen, is dit een probleem?

Nee. De meeste honden dragen tijdens de fotoshoot een fijn hondenlijntje dat achteraf weggewerkt wordt in Photoshop. 

Kan de fotoshoot ook thuis doorgaan?

Indien je tuin groot en groen genoeg is, is het zeker een optie om de foto's bij jouw thuis te maken. Alle fotoshoots gaan echter buiten door, dus niet binnenshuis.

Is het mogelijk om meerdere dieren te laten fotograferen?

Ja. Zolang de dieren van dezelfde eigenaar zijn, kunnen zij binnen één pakket gefotografeerd worden. De meerprijs per extra dier (bovenop het inbegrepen aantal per pakket) bedraagt €20. Wanneer de dieren niet van dezelfde eigenaar zijn, dienen er aparte pakketten geboekt te worden. 

Hoe worden de verplaatsingskosten berekend? 

Verplaatsingskosten worden berekend vanuit 3130 Begijnendijk. De eerste 15 km zijn gratis. Nadien reken ik €0,30 per kilometer enkele reis.

Kan ik zelf mee op de foto?

Graag zelfs! Mensen binnen één gezin zitten inbegrepen in de pakketten. Ik vind het zelf des te leuker als ik de band tussen jou en je dier mag vastleggen. Deze herinneringen zijn eens zo waardevol.

Wat gebeurt er bij slecht weer?

Wanneer er regenweer voorspeld wordt, kan de fotoshoot kosteloos verplaatst worden naar een andere datum. We houden contact en beslissen samen of er al dan niet verplaatst worden. Bewolking is zeker geen probleem, dus op een bewolkte dag kan de fotoshoot gewoon doorgaan. 

Kan ik ook een cadeaubon bestellen?

Jazeker. Cadeaubonnen kunnen aangeschaft worden vanaf €25 voor een bedrag naar keuze. De bonnen zijn steeds 1 jaar geldig na aankoopdatum. Eventuele verzendkosten komen bovenop de aankoopprijs. Neem contact op om jouw bon te bestellen.

bottom of page